Diumenge, 2 de juny de 2024
bàsquet

Nova derrota del Club Bàsquet Tremp a Igualada (90-67)

Els pallaresos segueixen cuers però volen esgotar totes les opcions de salvació per salvar la categoria

Redacció 30 d'abril de 2018 a les 10:11
El Club Bàsquet Tremp va perdre de forma clara, dissabte, a la pista de l’Igualada, per 23 punts de diferència (90-67). Tot i el resultat final, el Tremp va estar posat dins el partit fins a la mitja part. El primer període se’l van endur els trempolins, que van sortir més encertats a la pista (11-18). El segon quart la situació es va igualar, els locals van despertar i van aconseguir situar-se a només un punt a l’arribar al descans (33-34).

A la represa tot va canviar. L’Igualada va fer un pas més i amb un millor encert des de la línia de tres punts, va aconseguir capgirar el matx. El tercer quart acabaria amb un clar 66-53. L’últim període va servir per certificar la superioritat de l’Igualada, que va acabar vencent per 90-67. 


Amb aquesta desfeta, el Tremp continua ocupant l’última posició de la taula, amb 7 victòries i 20 derrotes. El Tremp centra ara la seva lluita amb el Gavà i el Sant Andreu, equips que amb vuit triomfs, un més que els pallaresos, comparteixen la plaça que dona la salvació. Les opcions passen per vèncer com a mínim dos dels tres partits que queden i esperar les punxades dels seus dos rivals, especialment del Gavà, amb qui té l’average guanyat.

La setmana que ve els trempolins reben al Juncar el tercer classificat, el Santa Coloma B.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Segona Catalana, grup 2

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació