Dijous, 2 de maig de 2024
aigüestortes

La subdelegada del Govern espanyol s’incorpora al Patronat d'Aigüestortes

Representarà l’Administració General de l’Estat a la província

Redacció 28 d'abril de 2018 a les 10:38
Imatge de la reunió celebrada aquest divendres | Subdelegació del Govern
La subdelegada del Govern espanyol a Lleida, Imma Manso, va assistir ahir a Espot a la 40a sessió del Ple del Patronat del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, organisme al qual s’ha incorporat com a representant de l’Administració General de l’Estat a la província.

A la sessió, i juntament amb representants dels municipis propers al parc i d’entitats i administracions vinculades a la gestió d’aquest, hi han participat també Jesús Herrada, el Cap d'Àrea de Programes de Xarxa, Conservació i Seguiment de l'Organisme Autònom Parcs Nacionals, i Natalia Beltrán, Cap del Servei de Coordinació d'aquest organisme depenent del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient.

Dins la sessió, Herrada ha presentat les diferents actuacions (programes d’investigació i plans de seguiment) que la Xarxa de Parcs Nacionals desenvolupa a Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En aquest sentit, ha informat que el Ministeri posa a disposició de corporacions locals situades en l’àrea d’influència d’un Parc Nacional, empreses o entitats sense ànim de lucre que realitzin actuacions en matèria de conservació i ús sostenible en aquestes zones.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació