Dimecres, 8 de maig de 2024
Literatura

Vint escriptors amateurs trobaran l'inspiració al tren de la Pobla

Forma part de les activitats programades pel festival Vila del Llibre de la Pobla de Segur

Redacció 27 d'abril de 2018 a les 11:53
El trajecte en tren entre Lleida i la Pobla servirà d'inspiració | Lluís Oliva
Coincidint amb el festival anual de la Vila del Llibre, que se celebrarà durant aquest cap de setmana a la Pobla de Segur, l'Ajuntament i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han programat una idea innovadora. Fins a 20 escriptors amateurs faran el trajecte ferroviari que uneix Lleida i la Pobla de Segur per buscar la inspiració literària. El camí des de l'estació Lleida-Pirineus fins a la Pobla serà l'escenari que inspirarà les històries i els llibres que crearan els escriptors. 

L'activitat és titula Misteri als trens dels Pirineu i es remunta al 28 d'abril de 1958 quan vint passatgers van pujar al tren carregats de les seves maletes, barrets i abrics. El tren va arribar puntual al seu destí... però sense els seus passatgers. Aquest és el punt de partida creatiu que tindran per escriure les històries els 20 escriptors. En arribar a la Pobla, tindrà lloc el taller que contempla la creació d'un llibre d'artista amb tècniques d'enquadernació artesanal. 

La Vila del Llibre és una iniciativa de l'Ajuntament de la Pobla de Segur que té per objectiu dinamitzar el casc antic de la població amb activitats de turisme actiu d'inspiració literària.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació