Dilluns, 29 d'abril de 2024
socis

Sortegem un vol en globus pel Montsec i Mont-rebei amb Globus Kon-Tiki!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de maig | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 26 d'abril de 2018 a les 10:22
Enguany ha costat, però ja ha arribat el bon temps! I amb ell les opcions de fer infinitat d’activitats que ens donen les nostres comarques. Una de les més innovadores, la que oferim aquest mes de maig a tots els socis de Pallars Digital: una travessa en globus pel Montsec i el congost de Mont-rebei amb Globus Kon-Tiki, valorada en 240 euros!


Globus Kon-Tiki és una empresa especialitzada en vols en globus aerostàtic amb 30 anys d’experiència a Catalunya. Amb seu a l’aeròdrom d’Igualada, presumeix de tenir els millors pilots en la seva plantilla, apassionats per la seva professió. Gaudir d’un vol en globus amb aquesta companyia és molt més que gaudir de l’experiència de volar, és també deixar-se emportar pels espectaculars paisatges del nostre territori.
 

Sobrevolar en globus el Montsec, una experiència única. Foto: Globus Kon-Tiki


Com sempre, entraran en el sorteig tots aquells socis que s’hagin registrat abans del dia 10 de maig. El sorteig del vol en globus s’efectuarà el divendres 11 de maig. Molta sort!

Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació