Dilluns, 29 d'abril de 2024
Sant Jordi

Roses solidàries al Consell Comarcal del Pallars Jussà

L'Associació Alba ha creat unes roses comestibles en el marc d'un projecte de emprenedoria social

Redacció 24 d'abril de 2018 a les 10:09
Els treballadors del Consell, amb la rosa en primer pla | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha obsequiat els seus treballadors i les seves treballadores amb una rosa molt especial. Es tracta d'una flor de galeta amb xocolata que ha estat elaborada en el marc d’un projecte d’emprenedoria social de l’associació Alba.

El president del Consell Comarcal, Constante Aranda, ha remarcat que la rosa s’ha distribuït indistintament a treballadors i treballadores d’aquesta administració "pel nostre compromís d’avançar cap una igualtat real entre dones i homes". Segons el consell, la cobertura d'aquesta rosa està feta de xocolata groga com a mostra de solidaritat amb "que passen aquesta jornada privats de llibertat"

El Consell Comarcal del Pallars Jussà treballa en conveni amb l’associació Alba desenvolupant diversos projectes i serveis que tenen com a objectiu de treballar per la inclusió de persones amb especials dificultats. En aquesta línia s’han implementat en els darrers temps serveis com un programa de suport a l’autonomia pròpia a la llar, així com un centre de dia ocupacional per a persones amb discapacitats.

També funciona conjuntament un servei que promou les activitats de lleure per a persones amb malaltia mental que actualment ja dóna servei a 35 persones.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació