Dimarts, 30 d'abril de 2024
pisos tutelats

Comença l'última fase per posar en servei els pisos tutelats de Rialp

Els germans Farrero van aportar 700.000 euros per fer aquesta promoció d'habitatges

Jordi Ubach Llorens 20 d'abril de 2018 a les 11:53
Els pisos tutelats es posaran en servei ben aviat | Ajuntament de Rialp
L’Ajuntament de Rialp ha iniciat l’última fase de les obres que permetran posar en servei els pisos tutelats que els germans Farrero van posar a disposició del municipi de Rialp. Es tracta de la construcció que s'ha fet fer gràcies a la donació de 700.000 euros per part de dos germans del poble. L'edifici disposa de 10 pisos d'uns 36 metres quadrats i espais comuns com menjador, sala de lleure o bugaderia.

Aquesta darrera actuació inclou la instal·lació de la caldera de gas, així com els acabats de la cuina i la bugaderia. La inversió, que ha anat a càrrec de la Diputació de Lleida, és de 25.000 euros. La previsió, segons l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, és que el servei es posi en marxa aquest mateix any, un cop s’hagi donat d’alta la llum i el gas i s’hagi fet el concurs per licitar el servei.

Els pisos tutelats són habitatges de lloguer on les persones grans viuen de manera independent, amb serveis que els eviten les feines domèstiques i tenen atenció mèdica. Aquesta instal·lació serà la primera del Pirineu d'aquestes característiques. La prioritat per poder residir a un d'aquests pisos tutelats serà ser veí del municipi de Rialp i si amb la demanda de la gent gran de Rialp no s'omplen, s'ampliarà l'oferta a tota la comarca i la resta del país.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació