Dilluns, 29 d'abril de 2024
música

Llavorsí se suma al Festival de Música Antiga dels Pirineus

La 8a edició del FeMAP comptarà amb set municipis del Pallars Sobirà

Redacció 18 d'abril de 2018 a les 12:36
Imatge general de Llavorsí | Ajuntament
El Pallars Sobirà tindrà, aquest 2018, una nova incorporació que convertirà aquesta comarca en una de les més implicades en el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). El municipi de Llavorsí se suma al festival, que des de fa anys se celebra, també, a Espot, Esterri d’Àneu, la Guingueta d’Àneu, Alt Àneu, Sort i Tavascan.

Segons els organitzadors del festival, la incorporació de Llavorsí és significativa per l’arrelament que demostra tenir el certamen en aquest territori del Pirineu, i ajuda a refermar una de les edicions més participades, amb un total de 37 pobles i ciutats. 

El FeMAP encara així la seva 8a edició com un dels referents de la música antiga a nivell europeu, i una aposta que combina l’art, el turisme, l’educació i la integració social. El festival organitza, durant els mesos d’estiu, un total de 52 concerts, repartits per les comarques i territoris que l’integren: la Cerdanya, l'Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, el Solsonès, la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Roselló i l’Alta Cerdanya, a més d’Andorra.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació