Divendres, 26 d'abril de 2024
esquí

Espot i Port Ainé consoliden el seu creixement amb més de 174.000 visitants

És una xifra lleugerament inferior a la de la temporada passada però que confirma la consolidació de les estacions, segons FGC

Redacció 10 d'abril de 2018 a les 13:28
La neu no ha faltat aquesta temporada d’hivern | Adrià Noguero / Skipallars
Espot i Port Ainé han tancat la temporada 2017-2018 amb 174.058 usuaris. Les dues estacions d’Skipallars consoliden d’aquesta manera el creixement dels últims anys. La temporada passada es van registrar 179.500 visitants. En el conjunt de les estacions gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), la xifra de visitants puja fins els 714.535 usuaris, un 17% més respecte l’any anterior.

Entre les activitats i esdeveniments que ha acollit Espot aquesta temporada destaquen els Campionats de Catalunya absoluts, els Campionats d’Espanya d’esquí alpí, les curses socials i la desena edició de l’Espot Tamarro Race. Port Ainé, per la seva banda, ha estat l’escenari de diverses activitats esportives, com el Campionat de Catalunya Mini Freestylers, curses socials i activitats i lúdiques, com degustacions de formatges i vins. 

Punt final a la temporada

Espot i Port Ainé van tancar diumenge la temporada 2017-2018. Per agrair als més de 170.000 usuaris que durant l'hivern han visitat les dos estacions, han editat un vídeo que recull algunes de les millors imatges de la temporada.

Publicat al compte de Twitter d'Skipallars, el vídeo resumeix el "munt de moments amb molta neu" i que sense els esquiadors "no haguessin sigut iguals". Per aquest motiu, diu que guardaran "tots els records d'aquesta temporada fins que la neu els cobreixi de nou". 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació