Diumenge, 5 de maig de 2024
Pensions

El Consell Comarcal del Jussà, a favor de la millora de les pensions públiques

Aprova una moció presentada pel col·lectiu de pensionistes de la comarca

Darío Albert 4 d'abril de 2018 a les 12:40
Imatge d’arxiu d’una sessió plenària del Consell del Jussà | Jordi Ubach
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha aprovat una moció a favor de la millora del sistema públic de pensions. Ho va fer en el ple celebrat aquest dimarts, a partir d'un text presentat pel col·lectiu de pensionistes de la comarca. 

Pel president del Consell Comarcal, Constante Aranda, la moció ha de servir per donar més suport al col·lectiu. "Com més institucions els recolzin més pressió poden fer al govern espanyol perquè millori el sistema de pensions públiques", ha afegit. 

El ple del consell també va aprovar una moció que demana l'alliberament de tots els consellers empresonats de manera preventiva, després que el jutge Llarena enviés a Estremera i Alcalà Meco Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Carme Forcadell i Dolors Bassa. 

A banda d'aquestes dues mocions, el Consell Comarcal ha aprovat convenis de col·laboració amb entitats i institucions de la comarca. Un d'ells, amb el Departament d'Ensenyament i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya; i l'altre, amb l'Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec. La col·laboració passa per poder utilitzar l'espai d'aprenentatge del Consell Comarcal. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació