Dimecres, 1 de maig de 2024
Fira

La Mostra de Formatges de Sort, alternativa a l'esquí i els esports d'aventura

La fira ha arribat a la vuitena edició i ja s'ha convertit en un referent més de les vacances de Setmana Santa a la comarca

ACN 3 d'abril de 2018 a les 10:31
La mostra de formatges es consolida a Sort | ACN
La Mostra de Formatges Artesans de Catalunya de Sort s'ha consolidat com a complement de l'esquí i els esports d'aventura al Pallars Sobirà. Una trentena de formatgers es van donar cita en un recinte firal per on hi van passar, només divendres -el primer dels dos dies de mostra-, més de 1.500 persones. 

Els visitants van tenir l'oportunitat de fer una degustació dels formatges que es venien a la fira per poder-los adquirir posteriorment. La Mostra ha arribat a la vuitena edició i ja s'ha convertit en un referent més de les vacances de Setmana Santa a la comarca. Complementant la Mostra es van programar una sèrie d'activitats entre les quals destaquen visites guiades, músicals o degustacions.

La novetat d'aquest any va ser la venda de llet de cabra a la Mostra. Cal destacar que a més de formatges els visitants també van poder degustar i adquirir vins elaborats i cerveses artesanes del Pallars.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació