Dijous, 16 de maig de 2024
Procés Català

Unes 200 persones es concentren a Comiols per l’alliberament dels presos polítics

En un acte convocat pels CDR del Pallars Jussà i de la Conca Dellà en què s'ha recollit fons per la caixa de resistència

Jordi Ubach Llorens 29 de març de 2018 a les 16:57

Unes 200 persones s’han reunit aquest dijous al mirador de Comiols, al terme municipal d’Isona i Conca Dellà, en una concentració que ha servit per donar suport als presos polítics. Cridats pels CDR del Pallars Jussà i la Conca Dellà, els manifestants han fet un vermut popular, una paella solidària i un taller de pancartes. A més, s’ha aprofitat l’esdeveniment per obrir una caixa de resistència.

L’objectiu de la trobada, segons els organitzadors, era que aquelles persones que pujaven al Pallars de vacances “se solidaritzessin” amb els que no tenen vacances “perquè estan empresonats”. Tot i que en les convocatòries a les xarxes socials es va deixar clar que no hi hauria talls de carretera, la incertesa s’ha mantingut fins a mig matí entre la població.

Havent dinat, els manifestants s’han apropat a la carretera C-1412b per saludar els vehicles que transitaven pel Port de Comiols, a qui han saludat amb càntics en favor de l’alliberament dels presos polítics.
 

Els concentrats han fet un vermut i una paella popular. Foto: CDR Pallars Jussà

 

Pancarta col·locada en un dels marges de la carretera C-1412b al coll de Comiols. Foto: CDR Pallars Jussà

 

Una estelada cobreix un senyal al cap del Port de Comiols. Foto: CDR Pallars Jussà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació