Dilluns, 29 d'abril de 2024
tren dels llacs

El Tren dels Llacs es posarà en marxa a partir del 14 d'abril

Serà la desena temporada d’aquest servei turístic, que circularà fins el 3 de novembre | L’objectiu de Ferrocarrils és assolir els 7.588 viatgers de la darrera temporada

Redacció 28 de març de 2018 a les 09:38
Una família de Lleida al Tren dels Llacs, en imatge d’arxiu | ACN
El Tren dels Llacs tornarà a circular a partir del dissabte 14 d’abril. El tren històric que uneix Lleida i la Pobla de Segur es posarà en marxa fins al mes de novembre, amb una ocupació prevista del 98% i amb l’objectiu d’assolir els 7.588 viatgers de la darrera temporada. Aquesta serà la desena edició del Tren dels Llacs i es faran un total de 30 viatges. L’itinerari fa sortida de Lleida a les 10.40h i arriba a La Pobla a les 12.35h. La tornada s’efectua a les 17.00h i arriba a la destinació, Lleida, a les 19.00h.

Enguany, a les 26 circulacions habituals s’hi sumaran novament quatre circulacions durant l’estiu, època que tradicionalment es deixaven de circular per les altes temperatures. La incorporació de les noves unitats de la línia permetran fer el trajecte amb la màxima comoditat climatològica, amb uns vidres panoràmics que permetran visionar el paisatge en bones condicions.

El Tren dels Llacs, servei gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), va tancar la seva novena temporada mantenint les bones xifres de l’any anterior. L’any 2016, el registre va ser de 7.213 passatgers i una ocupació del 99,08%. La temporada passada el tren va rebre la visita de 7.588 viatgers, una dada rècord. Tot, amb una ocupació de més del 99%.

Les tarifes del Tren dels Llacs són de 31 euros el bitllet d’adult i 17 euros el bitllet infantil. Els grups de més de 20 persones tenen un descompte especial i els nens a partir de 3 anys accedeixen gratuïtament.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació