Divendres, 19 d'abril de 2024
Ciclisme

La Volta Ciclista a Catalunya passa pel Pallars

El grup de ciclistes creuarà les comarques pallareses aquest divendres i dissabte en les etapes 5 i 6 de la competició

Darío Albert 23 de març de 2018 a les 10:38
El capdavant dels ciclistes en una etapa de la Volta a Catalunya | Volta
La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya creuarà el Pallars. Ho farà en dues etapes. Aquest divendres, la cinquena etapa, el grup de ciclistes baixarà el Port del Cantó i fins a la Pobla de Segur -passant per poblacions com Sort i Gerri de la Sal- per encarar el Port de Perves i arribar a Vielha per l’Alta Ribagorça. Segons la previsió de l’organització, els prop de 157 ciclistes que encara competeixen arribaran a Sort cap a les 13:30h i creuaran la Pobla de Segur al voltant de les 14:15h. 
 
L'endemà dissabte i en el marc de la sisena etapa de la competició, els ciclistes recorreran el tram Vielha-Torrefarrera, tornant a passar una altra vegada per la Pobla i enfilant la C-13 cap a Tremp i el congost de Terradets. L'al·licient d'aquesta prova és un tram que els ciclistes hauran de fer en esprint intermedi. En concret serà a l'Avinguda de l'Estació de la Pobla de Segur. 

El pas de la volta ciclista per les comarques pallareses comportarà afectacions en el trànsit. Els Mossos d'Esquadra han preparat un dispositiu per tallar la circulació del dels vehicles instants previs al pas dels ciclistes. Podeu consultar l'operatiu en aquest enllaç. 

Ressò mediàtic

Aprofitant el ressò mediàtic que acompanya a la Volta Ciclista de Catalunya, els Comitès per la Defensa de la República (CDR) de poblacions com Sort, Tremp i la Pobla de Segur han aprofitat per fer-se veure. Així, quan els ciclistes estiguin arribant a la plaça de l'Arbre de la Pobla, una pancarta penjada els dirà que el Pallars és "fidel a la República".

Al seu pas per Tremp, hi trobaran tot d'estelades penjades des de les faroles d'entrada i sortida de la ciutat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació