Divendres, 19 d'abril de 2024
Educació

Tremp acull els quarts de final del certamen escolar de lectura en veu alta

Hi participaran 24 alumnes de nou centres de les comarques pallareses

Redacció 21 de març de 2018 a les 11:49
Dues participants al certamen d'una edició anterior | Servei Educatiu del Pallars
L'Espai Cultural La Lira acull aquest dimecres els quarts de finals de la 14a edició del certamen de lectura en veu alta. Hi participen 24 alumnes de nou centres escolars del Pallars Jussà i Sobirà, de les poblacions de Tremp, Sort, la Pobla de Segur, Isona, la Plana de Mont-ros i Llavorsí.

El certamen té com a objectiu potenciar la lectura entre infants i joves, com a eina fonamental en l’aprenentatge. Consisteix en que cada alumne llegeix en veu alta un text, seleccionat per sorteig dels proposats per l’organització. Prèviament, l'alumnat ha llegit un llibre per cada categoria d'on s'extreuen els textos referits.

De cada una de les quatre categories en sortirà un guanyador, que participarà a les semifinals territorials que se celebraran a Mollerusa el 19 d'abril. En cas de superar les semfinals, els alumnes pallaresos competiran a la final de Catalunya que tindrà lloc a Barcelona. 

La prova al Pallars és organitzada pel Departament d'Ensenyament, la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Servei Educatiu dels Pallars. Compta també amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà, l'Escola Municipal de Música i la Biblioteca pública Maria Barbal. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació