Dijous, 18 d'abril de 2024
Castellers

Els Malfargats de Pallars ja són oficialment una colla en formació

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha admès la seva sol·licitud d'admissió

Darío Albert 21 de març de 2018 a les 10:31
Els Malfargats de Pallars en la seva primera actuació a Sort | Ajuntament de Sort
Els Malfargats de Pallars ja estan reconeguts oficialment com a colla en formació. La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) va aprovar la setmana passada l'admissió de la colla castellera del Pallars. En aquest sentit, la Coordinadora destaca que és la primera colla que neix a l'Alt Pirineu i Aran. 

D'aquesta manera, els Malfargats han pogut solucionar un dels grans inconvenients amb el que es trobaven fins ara, la falta d'assegurança tant per als assajos i actuacions. Ara, ja podran reemprendre l'activitat. De fet, després de fer una crida als pallaresos perquè s'animin a formar part de la colla, l'assaig de la setmana passada ja va tenir lloc a la Pobla de Segur. La intenció és continuar assajant en aquesta població ja que, segons el cap de colla Artur Soria, "agafant un mapa dels dos Pallars, la Pobla és el punt que queda més al centre" 

La primera actuació dels Malfargats va ser a la tardor, per la Fira de Sort, quan tot just feia dos mesos que practicaven les torres humanes. La colla castellera va néixer, l'estiu passat, a partir dels pressupostos participatius de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació