Dissabte, 20 d'abril de 2024
neu

La nevada deixa 19 alumnes sense classe al Pallars Jussà

Les estacions d’esquí han hagut de tancar les zones més altes pel fort vent i el perill d'allaus

Redacció 20 de març de 2018 a les 12:41
Tot i que de manera anecdòtica, a Sort hi ha nevat en les últimes hores | OT Pallars Sobirà
La nevada caiguda aquest matí i matinada al país ha afectat 26 rutes de transport escolar a Catalunya. Una d’elles al Pallars Jussà, i com a conseqüència, un total de 19 alumnes de la comarca s’han quedat sense classe, segons ha indicat Protecció Civil. La nevada no ha tingut grans conseqüències més enllà de les zones on hi acostuma a caure. Les estacions d’esquí pallareses s’han beneficiat de nous gruixos de neu, afectats en bona part per les fortes ratxes de vent que bufen als punts més elevats del territori.

En aquest sentit, Tavascan ha hagut de tancar avui pel temporal de vent. A Espot, la zona de la Pala i dels Clots ha estat tancada avui pel fort vent i pel perill d’allaus. A Port Ainé també s’ha tancat la part alta de l’estació per fort vent i acumulació de neu.

La neu també ha afectat al trànsit. A primera hora del matí eren necessàries les cadenes per circular per la C-28 al Port de la Bonaigua i per la N-260 al Port del Cantó. Aquest migdia encara continuava l'obligatorietat de les cadenes per a la C-28. Podeu consultar la informació del trànsit de manera actualitzada en aquest enllaç.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació