Divendres, 19 d'abril de 2024
Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Jussà forma els 20 treballadors contractats

Dins el programa Formació i Treball impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya

Redacció 5 de març de 2018 a les 11:13
La formació té una durada de 20 hores en dos mòduls diferents | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà forma els 20 treballadors contractats recentment dins el Programa Treball i Formació, del Servei d'Ocupació de Catalunya. L'objectiu principal és facilitar-los el desenvolupament de les tasques que porten a terme i proporcionar-los-hi una millora de l'ocupabilitat de treball en un futur proper. 

Les sessions consten de dos mòduls: el primer de 15 hores en el qual se'ls prepara en competències digitals; i el segon, de 5 hores, que ha girat en torn a les competències lingüístiques per la redacció de textos. En aquesta part de la formació s'ajuda els treballadors a desenvolupar el seu propi currículum, tenint en compte la tipologia adient en cada cas, ajudant-los a utilitzar les estructures gramaticas bàsiques. 

Aquest tipus d’activitats, incloses dins la subvenció del Programa Treball i Formació, garanteixen el dret de millora de les aptituds des de perspectives personals, cíviques, socials i relacionades amb l’ocupació. El programa Treball i Formació està finançat a parts iguals pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació