Dijous, 25 d'abril de 2024
Biblioteca de tremp

Finalitza el cicle «Biblioteques amb DO» a Tremp

Durant el febrer, la Biblioteca Maria Barbal ha organitzat activitats amb el vi com a fil conductor

Redacció 1 de març de 2018 a les 11:33
Imatge de grup d'una visita a un celler del Pallars | Ajuntament
La Biblioteca Maria Barbal de Tremp s’ha sumat per sisena vegada al cicle Biblioteques amb Denominació d'Origen, que organitza el Servei de Biblioteques de la Generalitat. Durant el febrer, ha programat nou activitats que han tingut el vi com a fil conductor.

Al llarg del mes, prop de 200 persones han participat als actes, que han comptat amb la col·laboració de 10 cellers de la comarca, adherits al programa Al teu gust, aliments del Pallars, de l'Ajuntament de Tremp. El programa ha inclòs, entre d'altres, una sortida geològica i enoliterària, un taller de Viquipedia, una sessió de cinefòrum i tallers infantils. 

A més, aquest any s'ha creat el concurs fotogràfic i literari Vinstagram Pallars, amb l'objectiu de donar a conèixer els vins que es fan al Pallars i fomentar la participació i implicació popular. Tot i que el cicle ja ha acabat, es pot participar al concurs d'Instagram fins a l'abril. 
 
Totes les activitats de Biblioteques amb DO han anat acompanyades de degustacions de vins de la subzona Pallars, inclòs un berenar de pa amb vi i sucre per a la canalla. L'objectiu ha estat apropar els diferents públics al món del vi en general i en concret als projectes vitivinícoles de la comarca, i crear lligams entre ells i altres empreses del món de la gastronomia.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació