Dimecres, 24 d'abril de 2024
carenes

Obertes les inscripcions per la Caminada de les Carenes 2018

El 14 d’abril, les poblacions de Tremp i de Pont de Suert tornaran a estar connectades pels participants a les Carenes | La prova estrena un nou recorregut de 22 quilòmetres, entre Adons i el Pont de Suert

Redacció 21 de febrer de 2018 a les 10:46
La Caminada de les Carenes omple inscripcions cada any | Llibert Cases
Ja estan obertes les inscripcions per la novena edició de la Caminada de les Carenes, que aquest any se celebrarà el dissabte 14 d'abril. Els Ajuntaments del Pont de Suert i Tremp, conjuntament amb el Centre Excursionista Alta Ribagorça, organitzen aquesta marxa, inclosa a la Copa Catalana de caminades de resistència, de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Una prova que any rere any és fa més gran: l'any passat els participants van rondar els 600. 

El recorregut de la Caminada de les Carenes uneix el Pont de Suert amb Tremp per antics camins. Té 54,5 quilòmetres, 2.360 metres d'ascensió i 2.746 metres de descens acumulats. Es tracta d'un camí tradicional recuperat amb l'esforç de les dos corporacions municipals. La cursa promou el saludable hàbit de caminar i fomenta la col·laboració entre els dos municipis, de comarques veïnes.

La prova consta de quatre recorreguts. El primer amb sortida des del Pont de Suert, amb una distància de 54,3 quilòmetres. El segon recorregut és més curt, i té el punt de sortida al nucli d’Adons. Té 32,5 quilòmetres i també arriba a Tremp. Les Carenetes és el tercer, pensat per als més petits. Amb sortida al nucli de Gurp, el tram és de nou quilòmetres. Per últim i com a novetat, enguany s’estrena un quart recorregut de 22 quilòmetres, entre Adons i el Pont de Suert.
 

Inscripció a la Caminada de les Carenes 2018

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació