Divendres, 26 d'abril de 2024
Corporatiu

Ja som 5.000 seguidors a Twitter

Pallars Digital es consolida com al mitjà de comunicació més seguit a les comarques pallareses

Redacció 16 de febrer de 2018 a les 11:22
El Twitter de Pallars Digital arriba a una xifra rodona | PD
Pallars Digital ha superat aquesta setmana una xifra rodona: els 5.000 seguidors a Twitter. Es consolida així com el mitjà de comunicació més seguit a les comarques pallareses. Les xifres constaten el creixement assolit pel mitjà, nascut al maig de 2013 amb l'objectiu d'informar sobre l'actualitat a les comarques pallareses i de contribuir en la transformació del model comunicatiu tradicional cap a un periodisme digital, independent, lliure i ciutadà. 

Actualment, Pallars Digital compta amb una mitjana superior a les 2.000 visites diàries. Des de l’equip que formem el diari volem agrair la confiança que dia rere dia ens demostreu amb les vostres visites, interaccions i seguiment a les nostres xarxes socials.

El compte de Twitter de Pallars Digital és la millor manera d'estar al dia de les notícies pallareses, així com també per rebre la informació d'última hora. A Facebook, el diari, aliat a Nació Digital, tampoc es queda curt: està a prop d'arribar als 11.000 seguidors.

El mitjà de comunicació també té presència a Instagram, on cada dia hi penja les millors fotografies lligades a l’actualitat. I recentment ha obert un canal de Telegram, on els lectors reben una tria de les notícies més destacades del dia, així com les informacions més urgents. 
 

Pallars Digital és present a cinc xarxes socials. Font: PD

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació