Dilluns, 29 d'abril de 2024
Carnaval

La Sardinada posa el punt final al Carnaval de Tremp

El Pavelló del Casal va acollir l'acte en que es van repartir més de 500 quilos de sardines

Redacció 15 de febrer de 2018 a les 10:25
El pavelló del Casal va acollir dimarts l'Escudellada | Jordi Peró
Tremp va tancar ahir el vespre els actes de Carnaval amb la Sardinada popular de Dimecres de Cendra. S'han repartit més de 50 quilos de sardines que els assistents es podien coure al Pavelló del Casal. 

Els actes de Carnaval van començar el dissabte passat amb la farinada, una activitat que ha recuperat l'entitat trempolina La Casa del Sol Naixent. A la tarda, va tenir lloc la rua i el concurs de carrosses i comparses. La d'aquest any ha estat la cinquena edició, i hi van participar 10 comparses i dues carrosses, que van desfilar acompanyades del grup Sound de Secà i la batucada dels diables Lo Peirot. 

El primer premi en la categoria de carrosses va ser pel grup Los Guardianes, inspirada en la sèrie Joc de Trons, que es va endur 300 euros en metàl·lic i una panera de productes Al teu gust. Els ous de xocolata de Muxo'sHuevs van endur-se el segon premi. 

Pel que fa a les comparses, la preferida pel jurat va ser Estampida d'Estruços, que van guanyar els 200 euros de premi. The Flower Tremp va ser la comparsa infantil que es va endur la panera Kids. 

Un altre acte esperat i amb molta trajectòria i reconeixement és l'Escudella celebrada aquest dimarts. Es van vendre més de 500 plats i es van servir prop de 800 racions d'escudella. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació