Dissabte, 20 d'abril de 2024
Senderisme

Collegats, nova destinació de turisme de senderisme

El reconeixement de l'Agència Catalana de Turisme permetrà a l'Ajuntament de la Pobla participar en accions de promoció

Redacció 14 de febrer de 2018 a les 11:13
El segell agrupa empreses i entitats dedicades al senderisme | Ajuntament
L'Agència Catalana de Turisme reconeix el Collegats - Boumort amb el segell de turisme de senderisme. Així va notificar a l'Ajuntament de la Pobla de Segur l'adhesió al programa de treball Senderisme a Catalunya

Aquest segell agrupa totes les empreses i entitats que realitzen activitats relacionades amb el senderisme (rutes, guiatges, excursions, etc.) amb l’objectiu de posicionar Catalunya com a destinació en el mercat internacional del turisme senderista.

Amb aquest reconeixement, l'Ajuntament de la Pobla podrà participar en les accions que realitza l’ACT en l’àmbit del senderisme. Aquestes inclouen la participació en Fires especialitzades de senderisme a Alemanya, Bèlgica i els Països Baixos i la participació en accions de promoció com la recepció de viatges per a operadors internacionals i periodistes. 

L’acció s’emmarca en el projecte d’ecoturisme Collegats- Boumort que l’Ajuntament de la Pobla de Segur desenvolupa des de l’any 2012 amb el suport dels ajuntaments de Baix Pallars, Conca de Dalt i Senterada, de la Reserva de Boumort i l’Estació Biològica del Pallars Jussà. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació