Dilluns, 29 d'abril de 2024
Turisme

Les Valls d'Àneu, presents a una fira turística de Bèlgica

La Diputació de Lleida va presentar el territori com a destinació de turisme familiar

Redacció 12 de febrer de 2018 a les 09:39
El periodista belga, durant la presentació | Diputació de Lleida
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha presentat les Valls d'Àneu com a Destinació de Turisme Familiar a Bèlgica. Ho ha fet a la fira Fiets en Wandelbeurs, celebrada aquest cap de setmana a la població de Gent, amb la col·laboració del Centre de Promoció Turística del Benelux. 

La presentació ha anat a càrrec del periodista Raymond Koome, que ha viatjat diverses vegades a les comarques de Lleida. Aquesta presentació s'ha fet amb motiu del especial interès que el públic que visita la fira té per les vacances familiars i el turisme actiu. Durant la exposició, el periodista també va fer referència a la Vall de Boí. 

La fira Fiets en Wandelbeurs està especialitzada en el senderisme, el cicloturisme i la BTT, com també en l’oferta de natura, sectors en els quals les comarques lleidatanes són tot un referent. Les Valls d’Àneu van ser catalogades el 2013 per l’Agència Catalana de Turisme com la primera Destinació de Turisme Familiar de l’interior del Principat, que fins aleshores només disposava de 13 destinacions del litoral català. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació