Dimecres, 24 d'abril de 2024
Consell Comarcal

El Consell del Sobirà contracta 9 persones en el programa Treball i Formació

El programa posa especial èmfasi en les persones amb dèficit de formació, persones amb discapacitat i amb risc d’exclusió social

Redacció 9 de febrer de 2018 a les 10:47
Un treballador del programa en una edició anterior | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà contracta nou persones en el marc del programa Treball i Formació, amb l'objectiu d'afavorir la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d’integració en el mercat de treball. El programa posa especial èmfasi en les persones amb dèficit de formació, persones amb discapacitat i risc d’exclusió social, entre d'altres. 

De la mateixa manera, el Consell Comarcal del Pallars Jussà va contractar a 21 nous treballadors. En els cinc anys que les dues comarques realitzen aquests tipus d'accions, s'han contractat a 153 persones -95 al Jussà i 58 al Sobirà. Això ha portat als dos presidents, Constante Aranda i Carles Isús, a destacar-ne la importància d'aquest programa que ha permès que moltes persones tornin al món laboral. 

Els col·lectius d’actuació d’aquest programa són persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi, més grans de 45 anys i persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció (PRMI).  Les persones contractades desenvoluparan dos accions d’experiència laboral, una és la millora de l’entorn i la integració paisatgística amb la creació d’una brigada itinerant de neteja i l’altre és la de donar suport a les diferents àrees del Consell.

Aquest any destaca la implementació d’una nova línia amb important presència, la línia DONA, adreçada a dones en situació d’atur de llarga durada. El programa Treball i Formació està finançat a parts iguals pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació