Dissabte, 4 de maig de 2024
Política

ERC preguntarà al Senat pel pressupost de l'autocar organitzat per Defensa per votar el 21D

La senadora Anna Azamar també registra una bateria de preguntes sobre els projectes de la línia de Molt Alta Tensió

Redacció 7 de febrer de 2018 a les 13:40
El grup de joves votants que ERC acusa d’estar organitzat | ERC
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) preguntarà al Senat pel desplaçament amb autocar i taxis des de l’Acadèmia de Talarn per votar a les eleccions del 21 de desembre a les poblacions de Tremp i Talarn. La senadora Anna Azamar ha registrat una bateria de preguntes per sol·licitar d'aquesta manera informació sobre la partida pressupostària amb la que es va pagar el desplaçament. 

La senadora republicana vol saber, a instàncies del grup municipal d'ERC a Tremp, si s'havia demanat l'autorització corresponent per a que l'autocar pogués aparcar a l'estació d'autobusos de la ciutat. Azamar es pregunta irònicament, en cas de tractar-se d'una operació, quin nom rebia i quina era la funció dels oficials sense uniforme que coordinaven el moviment. 

Azamar també ha registrat un seguit de preguntes relacionades amb els projectes de repotenciació de la línia de molt alta tensió (MAT). En aquest cas, es pregunta pels plans de Red Elèctrica Española per a les connexions transpirinenques en general, i per a la línia prevista entre Penyalba (Osca) i Isona, en particular. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació