Dimarts, 7 de maig de 2024
agbs

El coronel garanteix la continuïtat de l’acadèmia de Talarn al Pallars

En un acte adreçat a la premsa, l’AGBS ha presentat aquest dimarts la seva activitat acadèmica

Darío Albert 6 de febrer de 2018 a les 11:58
Imatge d’arxiu d’una entrega de despatxos al recinte pallarès | ACN
L’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn ha presentat avui les activitats acadèmiques i de comandància previstes per aquest any 2018. En una sessió oberta a la premsa, el coronel de l’AGBS, Ricardo Salgado ha detallat el pla d’estudis de les diferents titulacions i n’ha destacat especialment l’alt volum d’ensenyament online.

Durant el curs, són més de 500 alumnes els que es formen a distància, tutoritzats per la vintena de professors de l’Acadèmia. D’aquest mig centenar d’alumnes, segons s’ha detallat, 16 són catalans, 9 dels quals de la demarcació de Lleida. Salgado ha aprofitat l’acte davant els mitjans per assegurar que la continuïtat del centre militar del Pallars Jussà està garantida.

Salgado ha assegurat que “a curt i mitjà termini no hi ha intenció de canviar el pla d’estudis”. Això significa que l’acadèmia de Talarn mantindrà els seus cursos presencials entre els mesos de setembre i desembre, que es complementaran amb tres mesos -gener, febrer i març- de sessions online. Durant l’any al recinte s’hi realitzen cursos d’idiomes.

L’AGBS ha volgut, amb aquest acte, donar a conèixer a la població les activitats i les titulacions que duu a terme entre el seu alumnat. De fet, és el primer cop en els darrers anys que s’organitza un acte d’aquestes característiques al centre militar pallarès. Una aposta personal del nou coronel, Ricardo Salgado, que va prendre posició el passat mes d’abril.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació