Dijous, 2 de maig de 2024
relat breu

Esterri d’Àneu organitza un concurs de relats breus de terror

L’objectiu és promoure la llengua i la literatura catalana i l’estil del relat breu entre la població

Redacció 30 de gener de 2018 a les 13:17
La Biblioteca d’Esterri vol promocionar el relat breu | Biblioteca d’Esterri d'Àneu
Esterri d’Àneu ha organitzat un peculiar concurs de relats breus amb el terror com a temàtica principal. L’objectiu d’aquest certamen, que respon a una iniciativa sorgida a través de la Biblioteca i de l’Institut SES Morelló, és promoure la llengua i la literatura catalana i l’estil del relat breu entre la població. El concurs s’emmarca en la Setmana de la Lectura de la població.

Hi haurà tres categories: la infantil, dels 12 als 14 anys; la juvenil, dels 15 als 17 anys; i la d’adults, a partir dels 18 anys. Cada concursant podrà presentar un únic relat original i inèdit. Ha d’estar escrit en català i ha de tenir una extensió màxima de 5.000 caràcters. El termini de presentació dels relats s'obrirà el dia 1 de febrer i es tancarà el 16 de març.

Es premiaran els dos textos amb major puntuació per part del jurat, que estarà format per Joan Cal, director del diari Segre; Oriol Riart, coordinador de la Setmana de la Lectura; Cristina Molino, professora de literatura de l’Institut Morelló d’Esterri d'Àneu; i Raquel Picolo, professora d'escriptura creativa i comunicació escrita. A més, un dels textos serà escollit pels usuaris del Facebook.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació