Dissabte, 20 d'abril de 2024
Vi

La Biblioteca de Tremp organitza un concurs per promocionar el vi del Pallars

Forma part del programa Biblioteques amb Denominació d'Origen i coincidirà amb el desè aniversari de l'equipament

Redacció 18 de gener de 2018 a les 12:04
Els vins del Pallars són els protagonistes del concurs | Jordi Ubach
La Biblioteca Maria Barbal de Tremp organitza la primera edició del concurs fotogràfic Vinstagram, amb l'objectiu de donar a conèixer els vins que es fan al Pallars i fomentar la participació i implicació popular. El concurs forma part del programa Biblioteques amb Denominació d'Origen, en el qual la Biblioteca hi participa per sisè any consecutiu. 

Es podrà participar al concurs fins al dia 10 d'abril. Data que com ha destacat la directora de la Biblioteca Maria Barbal, Laura Fuses, coincidirà amb la celebració del desè aniversari de l'equipament cultural.

El jurat estarà format per tres persones: un responsable del programa Al teu gust, un responsable de la Biblioteca i una persona especialitzada en fotografia. Per escollir el guanyador, el jurat valorarà la representativitat de les imatges en relació a la temàtica, l'originalitat i la qualitat. 

El concurs es desenvoluparà a través de la plataforma Instragram, amb la etiqueta #vipallars. També serà obligatori seguir els comptes del programa Al teu gust i de la biblioteca. Cada perfil podrà participar amb un límit de tres fotografies, que hauran d'estar relacionades amb el vi. 

Consulta les bases del concurs VInstagram


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació