Diumenge, 5 de maig de 2024
Agents Rurals

Denuncien una comitiva de vehicles 4x4 sense autorització a Farrera

Fins a 14 vehicles circulaven per les bordes de Burg sense permís del Parc Natural de l’Alt Pirineu | Els Agents Rurals els van interceptar en un control de prevenció que els conductors es van saltar

Redacció 20 de desembre de 2017 a les 12:38
Els denunciats circulaven per les bordes de Burg, a Farrera | Agents Rurals
Els Agents Rurals van denunciar dimarts fins a 14 vehicles totterreny d’un club esportiu de la plana de Lleida per circular sense autorització per diferents pistes forestals dins el territori del Parc Natural de l’Alt Pirineu. En concret ho feien per les bordes de Burg, al terme municipal de Farrera. 

Els denunciats havien demanat el permís corresponent per poder fer-ho, però la direcció del Parc els el va denegar, uns dies abans de la infracció, pel mal estat que presentaven les pistes forestals. Tot i això, segons els Agents Rurals, els denunciats van fer cas omís i van realitzar la ruta amb els seus vehicles, que van ser interceptats en un control de prevenció, que els conductors es van saltar. No obstant, el cos rural ha fet arribar una denúncia al club esportiu. 

El Parc Natural recorda que, tot i tenir el permís, no es pot circular amb més de 4 vehicles, que cal aturar-se en cas d'avís dels Agents Rurals i que la circulació motoritzada en grup al Parc Natural en terrenys amb neu no és autoritzable per motius de conservació i seguretat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació