Dissabte, 20 d'abril de 2024
eleccions 21-d

Junts per Catalunya i ERC omplen La Lira en dos actes a Tremp

Carles Puigdemont i Meritxell Serret participen des de la distància amb dos vídeos gravats a Brussel·les

Redacció 19 de desembre de 2017 a les 09:49
Representants de Junts per Catalunya a La Lira de Tremp | PDECat
Junts per Catalunya i Esquerra Republicana han protagonitzat aquests dies els darrers actes de campanya a les comarques pallareses. El primer torn va ser pel partit que lidera Puigdemont, que va omplir La Lira de Tremp el dissabte a la tarda, amb la participació d’unes 300 persones. L’acte va comptar amb la participació del cap de llista per Lleida, Josep Maria Forné, així com la número 3, la pallaresa Imma Gallardo, Anna Geli i Quim Torra. Al matí, la coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, va participar en un acte al Molí de l’Oli de la Pobla de Segur.

Els ponents van destacar la importància d’aquestes eleccions i van fer una crida a la participació. Gallardo va dir que vetllaria que des del Parlament de Catalunya es tingués en compte el Pirineu i l’Aran. També hi va intervenir, tot i que en una peça gravada en vídeo des de Brussel·les, Carles Puigdemont, que va fer una separació clara dels partits que recolzen l’article 155 i els que hi van en contra. Puigdemont va dir que no es pot permetre que es continuï amb el 155, ja que és sinònim de “repressió”. 

ERC, de la seva banda, va finalitzar ahir al vespre els actes de campanya al Pirineu amb actes a Tremp i Alp. L’acte de Tremp va comptar amb la presencia de les candidates pallareses Rosa Amorós i Pilar Cases, de Francesc Viaplana, Pep Mòdol, Jordi Souto i Kevin Domínguez. Els candidats van coincidir en recordar que la situació actual recorda molt a la repressió viscuda durant el franquisme.
 

Rosa Amorós dirigint-se als trempolins aquest dilluns al vespre. Foto: ERC


L’acte va iniciar-se amb Cases, que va lamentar les declaracions de Soraya Saenz de Santamaria i Josep Borrell: “Em fa vergonya dir que aquest senyor és pallarès”, va assegurar. Amorós va explicar com la van cessar com a delegada de la Generalitat a l’Alt Pirineu i l’Aran i com la van fer fora de la delegació. “La feina es va quedar a la delegació, i no vaig poder ni agafar res, tot ha quedat a mitges i parat. Sentim-nos orgullosos del que hem fet fins ara.”

L’acte va comptar també amb la participació, via audiovisual, de Meritxell Serret, que es va adreçar a la població de Tremp a través d’un vídeo gravat des de Brussel·les i animant a la gent a anar a votar.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació