Dijous, 25 d'abril de 2024
literatura

Vetllada literària a Sort amb l'escriptora Dolors Millat

Deu anys després de l'última edició, el Club de Lectura organitza dissabte una nova Vetllada Literària

Redacció 15 de desembre de 2017 a les 11:27
Les Vetllades Literàries tornen 10 anys després de la última edició | Biblioteca de Sort
El Club de Lectura de la Biblioteca de Sort es trobarà, aquest dissabte a les sis de la tarda, amb l'escriptora Dolors Millat. Ho farà amb la tornada de les Vetllades Literàries, 10 anys després de la última edició. Amb l'autora de La filla del Nord, els assistents comentaran la darrera obra de l'escriptora sortenca. 

Les Vetllades Literàries són les trobades del Club de Lectura de la Biblioteca Pública de Sort en un ambient distès i desenfadat per a compartir opinions i valoracions al respecte dels títols que els integrants del Club hagin triat amb anterioritat. La participació en el Club de Lectura és lliure i gratuïta, tothom que hi estigui interessat es pot adreçar a la Biblioteca per sol·licitar en préstec o descàrrega electrònica gratuïta el títol a comentar. 

La filla del Nord està basada en la història de Berthie, una jove que per primera vegada pren les regnes de la seva vida i decideix sumir-se en viatge pels escenaris de la seva infantesa.  Maria Dolors Millat Llusà (Sort, 29 de maig de 1953) és escriptora, poeta i docent, llicenciada en història antiga per la Universitat de Barcelona. El 1987 va marxar a viure a Montréal, on va entrar en contacte amb els tallers d'escriptura creativa. La problemàtica dels indis del nord del Canadà és el rerefons de l'última novel·la de Millat, una història d'amor, amistat i de superació personal d'una jove que viu a Nova York.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació