Divendres, 19 d'abril de 2024
Càritas

Acord de col·laboració entre l'Obra Social «la Caixa» i Càritas Tremp

L'objectiu és donar suport a la projecció de programes d'atenció

Redacció 13 de desembre de 2017 a les 11:40
L'acord suposa una col·laboració de 6.000 euros per aquest curs escolar | Bisbat
L’Obra Social "la Caixa" i Càritas Urgell han signat un conveni de col·laboració aquest dimarts, amb l'objectiu de donar suport a la projecció dels programes d'atenció que ofereix Càritas Urgell en el Centre d'Activitats de Tremp. El conveni suposa una col·laboració de 6.000 euros en aquest curs escolar.

En el seu Centre de Tremp, Càritas Urgell dona suport als infants de la població, sobretot en l’ajut de compra de llibres i estris escolars, així com ajuts en beques de menjador. També dóna suport a les famílies i comunitats més necessitades de la comarca. A banda, s'ha posat en marxa l'Espai Grapats, per afavorir la participació comunitària en activitats d'artesania i potenciar la interacció entre persones.

En l’acte de signatura de l’acord, el director de l’Àrea de Negocis de CaixaBank al Pirineu i la Vall d'Aran, Jaume Casals, ha assenyalat que el compromís de l'Obra Social "la Caixa" amb les necessitats de la societat "continua més vigent que mai", i ha assegurat que l'entitat treballa per contribuir a la construcció "d'una societat millor i més justa". 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació