Dijous, 2 de maig de 2024
inserció laboral

Formació de comptabilitat bàsica a Tremp

Aquest curs completa el cicle de tardor del dispositiu d’inserció de l’Ajuntament de Tremp

Redacció 8 de desembre de 2017 a les 11:53
Imatge d’una de les sessions del curs | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp ha iniciat aquest desembre la tercera i última formació professionalitzadora de la tardor, en el marc del seu dispositiu d’inserció sociolaboral. El curs, que va començar el dia 4 de desembre i s’allargarà fins el 19, ha començat amb una quinzena de persones inscrites, entre beneficiaris del dispositiu i persones en actiu dins del sector del comerç.

Es tracta d’una formació de 30 hores en el decurs de les quals els participants treballen diferents continguts aplicables al comerç de forma teòrica i amb exemples pràctics de casos reals. La temàtica inclou des la informació financera i la comptabilitat, patrimoni de l’empresa, funcionament del sistema comptable, fins a la valoració i registre de l’actiu, del passiu i del net.

Durant els mesos d’octubre i novembre ja han tingut lloc dues accions de formació dissenyades per afavorir una inserció laboral estable i de qualitat per a les persones beneficiaries del dispositiu d’inserció socio-laboral de Tremp, acompanyant-les així en el procés. Concretament, han estat un curs de dependent/a de comerç i un altre de cambrer de pis. Aquesta acció compta amb el finançament i suport del Servei d’Ocupació de Catalunya.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació