Dijous, 2 de maig de 2024
eleccions 21-d

La candidatura de Junts per Catalunya a Lleida es presenta a la Seu d’Urgell

La pallaresa Imma Gallardo s’ha mostrat predisposada a “donar-ho tot” per recuperar l’autogovern de Catalunya

Redacció 1 de desembre de 2017 a les 10:09
Gallardo ocupa la tercera posició de la llista per Lleida | Junts per Catalunya
La Seu d’Urgell ha estat la ciutat escollida per presentar en l’àmbit pirinenc la candidatura de Junts per Catalunya de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. El fins ara diputat, Albert Batalla, ha presentat l’acte tot fent una crida a la mobilització ciutadana “per restituir el Govern legítim de Catalunya” i per respondre a la “humiliació” que l’Estat espanyol “vol imposar a la societat catalana” des del passat 1 d'octubre.

El cap de la formació a la demarcació, Josep Maria Forné, ha explicat durant l’acte, que ha tingut lloc aquest dijous, que la de Junts per Catalunya a Lleida és una candidatura “transversal” formada per persones que en la majoria dels casos provenen de la societat civil, de les entitats culturals i altres d’independents, com també d’alcaldes “que representen la força municipalista del nostre país”.

La regidora de Sort pel PDECat, Imma Gallardo, donarà representació pallaresa a la llista de Junts per Catalunya. Ho farà de número tres. És, per tant, la candidata pirinenca amb més opcions de ser diputada. En aquest sentit, Gallardo ha destacat la feina feta fins al dia d’avui dels seus predecessors al Parlament, com Albert Batalla o Àlex Moga. La pallaresa s’ha mostrat predisposada a “donar-ho tot” per recuperar l’autogovern de Catalunya a les urnes el proper dia 21 i ha assegurat que “sortirem a guanyar”.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació