Dilluns, 29 d'abril de 2024
Vi

La 5ena Jornada de vins del Pirineu dona eines per potenciar les vendes

En els darrers set anys ja són 12 els cellers que s'han consolidat al Pallars Jussà

Darío Albert 30 de novembre de 2017 a les 10:52
La seu del ICGC ha acollit la jornada | Darío Albert
La seu a Tremp de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya ha acollit aquest dijous la cinquena edició de la Jornada de Vins del Pirineu. Aquestes jornades, organitzades per l'Ajuntament de Tremp, s'emmarquen en el context d'auge que està vivint al sector vitivinícola al Pallars: ens els darrers set anys han aparegut i s'han consolidat fins a 12 cellers en aquesta zona integrada a la DO Costers de Segre.

L'objectiu és teixir una estratègia de cooperació publicoprivada i entre els propis cellers i altres agents econòmics, oferint un espai de formació, assessorament i intercanvi. La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tremp, Anna Ritz, ha remarcat que el Pallars "s'està posicionant com a territori de vi" i que això dona més prestigi a la comarca. 

L'edició d'aquest any està adreçada a analitzar les possibilitats de comercialització en el marc del mercat català. D'aquesta manera, de la mà d'experts en gestió comunicativa, estratègies de comercialització de vins i planificació enoturística, els participants, una quarantena, han après noves eines per millorar la promoció dels vins de la subzona.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació