Divendres, 19 d'abril de 2024
ràdio

​Catalunya Ràdio millora la cobertura al Pallars Sobirà amb un nou centre emissor

Situada a Tornafort, aquesta nova instal·lació donarà cobertura als municipis de Sort, Rialp i Soriguera

ACN 30 de novembre de 2017 a les 09:54
Saül Gordillo al centre emissor de Tornafort amb les autoritats locals | ACN
La posada en funcionament d'un nou centre emissor de Catalunya Ràdio al Pallars Sobirà ha millorat la cobertura dels municipis de Sort, Rialp i Soriguera i ha resolt definitivament les deficiències de cobertura dels senyals de les emissores de Catalunya Ràdio a la zona. D'aquesta manera es posa punt final a la manca de senyal en molts indrets d'aquests tres municipis que sumen més de 3.000 habitants.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha explicat que amb la posada en funcionament d’aquesta instal·lació, la ràdio pública catalana ja arriba al 99,9% de la població de Catalunya. Gordillo ha afegit que actuacions com aquesta responen a la “missió de servei públic” que ha de donar l’emissora.

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha parlat del fet ''imprescindible'' que és poder disposar de bona cobertura tant de ràdio, internet o televisió en tots els punts del territori per complexos orogràficament que siguin.
 
Aquest centre emissor està ubicat en un turó molt a prop del nucli de Tornafort, a pràcticament 1.300 metres d’altura. Amb la seva posada en funcionament s’ha donat solució a uns quants punts negres del Pallars Sobirà que es quedaven sense senyal.

Per visualitzar la importància que té aquesta actuació tant per al territori com per a la ràdio pública catalana, aquest dimecres s'ha organitzat una visita institucional i tècnica, al centre emissor. A la visita hi han assistit el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, l'alcalde de Sort, Raimon Monterde i l'alcade de Soriguera, Xavi Pedemonte, acompanyats per responsables de l'empresa Cellnex.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació