Diumenge, 5 de maig de 2024
procés català

«No esteu sols», la cançó d’un duet pallarès dedicada als presos polítics

La cançó del grup Far Out s’ha fet viral a Youtube, on ha figurat entre els vídeos més vistos a Espanya

Redacció 29 de novembre de 2017 a les 11:44

Far Out és un duet acústic de la Pobla de Segur format per Maite Arilla i Natàlia Amores que en les últimes hores s’ha fet viral a les xarxes socials. El motiu, la cançó que han composat i dedicat als presos polítics catalans. Es titula You are not alone (No esteu sols) i ja ha rebut més de 45.000 visites i d’un centenar de comentaris a Youtube, no tots agradables, on ha figurat durant uns minuts entre els vídeos més vistos a Espanya.

Maite Arilla, ha explicat a Pallars Digital que la idea de gravar la cançó va sorgir de la necessitat d’expressar un sentiment, per denunciar “la repressió” i per “demanar l’alliberament de la gent que està a la presó”. La cantant ha assegurat que no s’esperaven el rebombori que s’ha generat per la cançó, però assegura que els comentaris negatius, la majoria anticatalanistes, els dona “més força” per seguir component. 

El duet es va formar fa poc més d’un any i versiona en acústic cançons i artistes dels anys 70 i 80. Actualment es troba gravant algunes d’aquestes versions, que segons han avançat, aniran publicant a Youtube. Far Out va gravar el vídeo de You are not alone al riu Flamisell, al congost d’Erinyà. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació