Dijous, 25 d'abril de 2024
música

El FeMAP convida els artistes del Pallars a dissenyar el cartell de l’edició de 2018

El Festival de Música Antiga dels Pirineus obre la convocatòria del concurs de cartells

Redacció 28 de novembre de 2017 a les 09:59
Imatge promocional del concurs de cartells | FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha obert, des d'aquest dilluns 27 de novembre, la convocatòria perquè els artistes que conformen els seus territoris puguin participar a la cinquena edició del concurs de cartells que serveix per escollir la imatge de la seva vuitena edició.

Un concurs amb què el FeMAP busca estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs, i fomentar la difusió de la seva obra. Com cada any, només hi poden participar creadors dels municipis que formen part del festival. Enguany, els municipis pallaresos que hi participaran seran Castell de Mur, Lladorre, Llavorsí, la Pobla de Segur, Salàs de Pallars, Sort, la Torre de Capdella, Tremp i els quatre municipis de les Valls d’Àneu.

Segons han informat des de l'organització, el concurs tindrà dues fases. A la primera s’escolliran sis propostes finalistes, tres per votació popular al web del FeMAP i tres per decisió d’un comitè tècnic format per l’Associació FeMAP i representants dels municipis participants a l’edició 2018. A la fase final, un jurat d’especialistes decidirà el cartell guanyador, tenint en compte criteris d'originalitat, composició, impacte visual, la claredat del missatge i ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i la seva iconografia.

El premi serà de 2.000 euros, i els tres finalistes rebran un passi per a dues persones per a tots els concerts del FeMAP i un disc del festival. El termini per presentar les propostes és del 27 de novembre del 2017 al 8 de gener del 2018, i la decisió del jurat serà a partir del 29 de gener.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació