Diumenge, 28 d'abril de 2024
meteorologia

Una massa d’aire polar farà caure els termòmetres a partir de dimecres

A partir de divendres les temperatures baixaran entre 5 i 10 graus i s’esperen glaçades generalitzades pel cap de setmana | La neu pot arribar al Pirineu i Prepirineu entre dimecres i diumenge

Redacció 28 de novembre de 2017 a les 09:32
El gebre es comença a acumular a les obagues pallareses | Jordi Peró
El mes de novembre acaba amb temperatures pròpies de l'hivern. Els termòmetres ja han patit una davallada del mercuri aquest dimarts i han deixat registres negatius en molts punts del Pallars. De fet, aquesta ha estat la matinada més freda de tota la tardor. 

La bossa d'aire àrtic que ha arribat a Catalunya s'hi quedarà fins a final de setmana, quan el temps s'anirà recuperant poc a poc. Les temperatures cauran de valent a partir de demà dimecres i, tot i una lleu pujada transitòria, el divendres encara baixaran més i es mantindran amb registres gèlids fins diumenge.

L’episodi de fred també deixarà nevades a partir del dimecres al Pirineu, a partir de 800-1.000 metres, per bé que el plat fort arribaria divendres, amb neu més generalitzada sobre la serralada. Sembla que entrarem al mes de desembre perpetuant la sequera que arrosseguem des de fa temps. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació