Dimarts, 30 d'abril de 2024
pallarsactiu

Acord de col·laboració per impulsar l’economia del Pallars Jussà i Sobirà

Pallarsactiu i GlobaLleida s’emplacen a treballar per implementar accions de creació d’empreses, formació i desenvolupament de l’activitat econòmica

Redacció 27 de novembre de 2017 a les 09:40
La signatura es va realitzar dissabte a Tremp | GlobaLleida
El president del Consorci GlobaLleida i de Repsol, Antoni Brufau, i el president de Pallarsactiu i de PIMEC, Josep González, van signar dissabte a Tremp un acord entre ambdues entitats. L’objectiu és establir un protocol de col·laboració en qüestions d’interès comú dirigides a fomentar l’emprenedoria i l’ocupació i així contribuir al desenvolupament econòmic de les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

Segons asseguren les dos entitats en un comunicat, mitjançant aquest acord ambdues parts treballaran conjuntament per impulsar accions per implementar la creació d’empreses, la formació, el suport a la innovació, la competitivitat i el creixement empresarial d’aquestes comarques.

La signatura va tenir lloc a l’Hotel Segle XX de Tremp en el marc del sopar col·loqui empresarial que Pallarsactiu celebra anualment i que en aquesta ocasió ha comptat amb el president de Repsol, Antoni Brufau, com a convidat. Al sopar i xerrada hi van assistir una setantena d'empresaris de la zona.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació