Diumenge, 5 de maig de 2024
inserció laboral

Tremp ofereix un curs de cambrer de pis

Es tracta de la segona formació que s’organitza a través del dispositiu d’inserció de l’Ajuntament aquesta tardor

Redacció 25 de novembre de 2017 a les 11:31
Imatge d’una de les sessions del curs | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp organitza a través del seu dispositiu d’inserció diverses propostes formatives amb l’objectiu d’afavorir una inserció laboral estable i de qualitat per a les persones beneficiaries del projecte, acompanyant-les així en el procés. La proposta va adreçada a persones usuàries del dispositiu i en situació d’atur i també de treballadors en actiu al sector de l’hoteleria.
 
Una quinzena de persones participen al curs, que va començar el passat dilluns i s’allargarà fins el dia 30, amb un total de 20 hores entre teoria i pràctica. L’objectiu del curs és oferir eines per dur a terme de forma eficient i eficaç tasques de neteja i posada a punt de les habitacions i àrees comunes de pisos. El conductor de les sessions és Antonio Martí, consultor i formador llicenciat en enginyeria industrial i especialista en gestió empresarial. 

Des de l’Ajuntament de Tremp es treballa de forma transversal per, d’una banda reduir la l’atur i els seus efectes en el municipi i, d’altra banda, per enfortir el comerç local i les empreses de la comarca, millorant la seva diferenciació i potenciant el seu desenvolupament que alhora reverteix en el desenvolupament de tot el territori.
 
Aquesta acció compta amb el finançament i suport del Servei d’Ocupació de Catalunya. El passat mes d’octubre ja es va dur a terme la formació de dependents i dependentes de comerç.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació