Divendres, 19 d'abril de 2024
ajuntament de tremp

Tremp ja disposa del finançament per iniciar la segona fase de reforma de la rambla

El cost total de les obres ascendeix als 498.000 euros i inclou la renovació de l’enrajolat, l’enjardinament i l’enllumenat de la rambla Doctor Pearson

Jordi Ubach Llorens 24 de novembre de 2017 a les 10:03
Imatge del ple extraordinari celebrat aquest dijous | Jordi Ubach
L’Ajuntament de Tremp va aprovar durant el ple extraordinari celebrat ahir al migdia la modificació del pressupost municipal 2017, una modificació que permetrà iniciar el proper any la segona fase de la reforma de la rambla Doctor Pearson. Ho va fer amb els vots favorables del l’equip de govern (PDECat i ERC) i en contra de Compromís per Tremp. El ple també va servir per sortejar els membres de les meses electorals de les eleccions del 21 de desembre.

La modificació del pressupost servirà per fer una provisió de crèdit provinent del romanent de tresoreria i que suposarà el 50% del finançament de les obres de remodelació de la rambla Doctor Pearson. El cost total d’aquesta segona fase d’actuacions al passeig ascendeix als 498.000 euros.

La resta del finançament l’aportarà la Generalitat gràcies el Pla de barris, que aporta el 50% restant, i el programa Treball als barris, que finançarà la contractació temporal de set persones durant sis mesos. Simultàniament, el consistori ha anunciat que està treballant en la redacció definitiva del projecte de remodelació de la rambla per tenir-lo aprovat a finals d’any, pas previ a l’inici del procediment de contractació.

Modernització de la rambla

La rambla Doctor Pearson canviarà radicalment de cara l’any que ve. Segons ha explicat l’alcalde, Joan Ubach, la segona fase de les obres inclou la renovació de l’enrajolat, l’enjardinament i l’enllumenat de la rambla. A més, segons ha desvetllat, s’eliminaran les escales i tot el passeig quedarà al mateix nivell. L’únic element que es mantindrà són els arbres, que quedaran envoltats per seients.

Des del passat mes d’octubre, l’Ajuntament de Tremp està realitzant la primera fase de la remodelació de la rambla, que inclou la renovació del clavegueram. Per aquesta actuació s’hi han invertit un total de 165.000 euros finançats per la Diputació de Lleida i el Pla de barris de la Generalitat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació