Divendres, 26 d'abril de 2024
teatre

El teatre uneix alumnes de Sort amb el Canadà

La productora canadenca Miscellaneous ha dirigit una obra de teatre d'un grup d'alumnes de l'Institut Hug Roger III

Redacció 23 de novembre de 2017 a les 10:52
Una vintena d'alumnes participen al projecte teatral | Hug Roger III
Aquest dissabte, una vintena d'alumnes de l'Institut Hug Roger III de Sort representaran l'obra de teatre Monsters. L'actuació és el fruit de la col·laboració entre la productora de Vancouver Miscellaneous Produccions i el centre educatiu del Sobirà. 

La connexió amb el Canadà va néixer fa dos anys, quan la directora de l'institució nord-americana, Elaine Carol, va fer una estada de treball al Centre d'Art Natura de Farrera (CAN). Tant la directora de l'Institut, Maria Rosa Ramoneda, com la responsable del grup de teatre, Ana Gutíerrez, van rebre la proposta amb molta il·lusió. 

Durant el novembre, una vintena d'alumnes de l'institut han estat preparat l'obra de teatre, amb l'ajuda de tres joves canadenques i de la directora de la productora. Monsters, que es representarà aquest dissabte a les set de la tarda al teatre Els Til·lers, és una adaptació de la novel·la Frankenstein feta per Carol. L'intercanvi ha tingut l'incentiu afegit de ser també un taller de llengua anglesa, ja que és la llengua de les talleristes i ho serà també de la interpretació. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació