Dimecres, 24 d'abril de 2024
música

La Farmàcia Enjuanes de Tremp dona un violoncel a l’Escola de Música

L’establiment ha donat el premi del concurs d’aparadors del FeMAP, valorat en 400 euros

Jordi Ubach Llorens 23 de novembre de 2017 a les 10:31
L’entrega del violoncel s’ha fet en un petit acte aquest dimecres | Jordi Ubach
La Farmàcia Enjuanes de Tremp ha donat el premi del concurs d’aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) a l’Escola Municipal de Música de Tremp. Aprofitant els actes de celebració de Santa Cecília, la propietària de la farmàcia, Montse Enjuanes, va fer entrega ahir d’un violoncel a la directora del centre, Patrícia Espanyol, en un acte en què també hi va assistir l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, i la regidora de Cultura, Maria Pilar Cases.

La farmacèutica explica que se sent “molt lligada” a la música, ja que quan era més jove va estudiar la carrera professional de piano al Conservatori de Montsó, a l'Aragó. Aquesta va ser, segons explica, una “experiència enriquidora”, motiu pel qual ha decidit destinar els diners del premi a l’Escola de Música trempolina.

Enjuanes explica que també va estudiar tres anys de violoncel, i que per aquest motiu s’ha decidit per aquest instrument. Gràcies a aquest acte generós els alumnes de l’Escola podran iniciar-se al celo. La Farmàcia Enjuanes va aconseguir aquest estiu el segon premi del concurs, valorat en 400 euros. En el següent vídeo, publicat a Facebook, Montse Enjuanes explica la història de la donació del violoncel.

 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació