Divendres, 19 d'abril de 2024
Circ

Talarn viu un cap de setmana de circ

La Fira de Sant Martí torna a proposar un programa amb el circ com a eix

Redacció 13 de novembre de 2017 a les 10:49
La companyia Panettone Brothers va presentar dos espectacles a la fira | Ajuntament de Talarn
Talarn s'ha convertit, aquest cap de setmana, en un escenari de circ. Per cinquè any consecutiu, l'antiga Fira de Sant Martí s'ha reorientat en una jornada al voltant d'aquest art escènic.

Més de 500 nens i nenes, segons l'Ajuntament de Talarn, van fer front al fred i van gaudir dels diferents actes programats, entre els quals hi destacava els dos espectacles de la companyia Panettone Brothers -El domador de peixos Circ 2D2- i els diferents tallers infantils duts a terme per la companyia i per l'Esplai de Talarn. 

La Fira va incloure també el XIX Festival d’Orgues de Ponent i del Pirineu, un dinar popular dins el projecte Al teu Gust, aliments del Pallars, amb el corder com a ingredient estrella per posar en valor la cuina pallaresa i vincular-la amb les fires que es feien a la comarca durant el segle XIX

El dissabte a al tarda, l'Ajuntament va retre homenatge a Rosa Anna Dimas, la impulsora de l'actual model d'esplai de la població. El grup pallarès Maritrini y Sus Sicarios van amenitzar la tarda. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació