Divendres, 26 d'abril de 2024
avaria

Nous talls en la cobertura mòbil a la Vall Ferrera

L’alcalde, Josep Maria Lladós, lamenta que ja fa dos anys que el municipi experimenta talls en la cobertura

Jordi Ubach Llorens 13 de novembre de 2017 a les 13:36
Entrada al poble d’Alins, a la Vall Ferrera | Vall Ferrera Turisme
Després de passar-se la setmana passada fins a tres dies sense cobertura, els clients de Telefònica i Movistar de la Vall Ferrera han tornat a experimentar aquest passat cap de setmana nous talls en la cobertura telefònica, segons ha relatat a Pallars Digital l’alcalde d’Alins, Josep Maria Lladós. L'avaria afecta tant a les línies de telefonia fixa com als telèfons mòbils. 

Segons Lladós, després de restablir el servei la setmana passada, la cobertura va tornar a caure la nit de divendres a dissabte. La incidència es va mantenir durant tota la jornada de dissabte i fins diumenge no es va restablir el servei. Lladós afirma que va haver de discutir-se amb la companyia telefònica per recuperar la normalitat. Lladós ha explicat que el problema rau en la central d’Àreu, on hi ha un aparell que es dispara quan s’escalfa. 

La resposta de Telefònica, segons Lladós, va ser que canviarien l’aparell però que és molt car i que podrien estar dies a fer-ho. L’alcalde ha fet extensiu el malestar dels veïns amb unes incidències que, segons assegura, ja fa dos anys que es repeteixen amb regularitat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació