Dimarts, 23 d'abril de 2024
Procés català

Tots els detalls de la gran manifestació per la llibertat dels presos polítics

Fins a quatre autocars baixaran del Pallars a la capital de Catalunya per participar a la manifestació

Oriol March 10 de novembre de 2017 a les 09:23
Concentració per la llibertat dels presos polítics aquest dimecres a Barcelona | Adrià Costa
L'empresonament de mig Govern i dels presidents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural serà el nucli de la manifestació que omplirà aquest dissabte els carrers de Barcelona. Les dues entitats asseguren que volen repetir els èxits que han registrat cada Onze de Setembre dels últims set anys, tot i que aquesta vegada han tingut només deu dies per preparar la mobilització. 

Les entitats convoquen la ciutadania a les cinc de la tarda al carrer Marina de Barcelona, a la confluència amb el carrer Pujades, molt a prop de la Meridiana, i s'arribarà fins a l'Avinguda Icària. Allà, es durà a terme el tancament de la manifestació amb els parlaments del president de l'ANC, Agustí Alcoberro, i el portaveu d'Òmnium Marcel Mauri. També poden prendre la paraula familiars dels presos polítics i dels membres del Govern exiliats a Brussel·les, que a més, encapçalaran la manifestació. 

Es preveu que uns 600 autocars arribin fins a Barcelona provinents de diferents punts de Catalunya. Del Pallars, en baixaran quatre -dos del Jussà i dos del Sobirà-, organitzats per les territorials de l'ANC, Òmnium Cultural i els Comitès de Defensa de la República. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació