Divendres, 26 d'abril de 2024
dis la teva!

Resposta a l'Ajuntament de les usuàries d'activitats esportives de Tremp

Nova carta al director que ens envia un grup d'esportistes de la ciutat

Redacció 7 de novembre de 2017 a les 11:56
Hem pogut percebre que l'escrit del dia 24 d'octubre va provocar diverses interpretacions. Aquest nou escrit el fem, d'una banda, per donar resposta a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Tremp davant la seva resposta de data 31 d'octubre, i de l'altra, per aclarir el motiu principal del nostre primer escrit.

Primer de tot, agraïm que la Regidoria d'Esports hagi rebut el contingut d'aquell primer escrit com una crítica constructiva. Per nosaltres, els punts que vam relacionar són una realitat i alhora vam estar d'acord en pensar que existia una comoditat en la gestió del  patronat. 

En al·lusió a comentaris que hem anat percebent al carrer, en cap moment vam voler fer política ni tampoc ofendre cap persona en concret. Entenem que no disposem de la informació necessària per valorar si es pot fer més del que es fa o no.

Agraïm també la invitació per part de la Regidoria d'Esports per asseure's i parlar amb calma de la qüestió amb el compromís d'escoltar-nos i fer-nos partícips, amb la pròpia oferta ja ens en sentim, de partícips. Malgrat tot, pensem que no serà necessària aquesta trobada donat que el motiu concret de l'escrit del dia 24 d'octubre era un altre.

Davant les múltiples interpretacions que s'han fet d'aquella publicació creiem oportú aclarir que:

· No es tractava d'un atac a l'Ajuntament de Tremp ni a la seva Regidoria d'Esports (com ja hem expressat).

· En resposta a un dels comentaris que es va fer al nostre primer escrit, encara menys no es tractava d'un atac encobert al nou gimnàs. Aquest en formava part donat que és una realitat coneguda per tots que ha existit aquest "èxode" d'un prestatari del servei a l'altre.

· El motiu pel qual es va fer aquesta publicació va ser per mostrar el nostre suport a la monitora que imparteix la majoria de les activitats que es van esmentar. Moltes persones han aprofitat per carregar-li la responsabilitat del succeït (el canvi massiu d'usuàries) i vam voler expressar públicament que això no era així. 
 

Com participar al "Dis la teva"?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació