Dilluns, 6 de maig de 2024
procés català

Prop de 200 persones es concentren davant la delegació del Govern a Tremp

Els manifestants han donat suport a la “imminent” proclamació de la República Catalana | La delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, ha expressat el seu suport al president Puigdemont

Jordi Ubach Llorens 26 d'octubre de 2017 a les 20:43
La delegada del Govern dirigint-se als manifestants | Jordi Ubach
Unes 150 persones s’han concentrat aquest vespre davant la delegació del Govern a l’Alt Pirineu i Aran de Tremp, convocats pel Comitè de Defensa de la República (CDR) de Tremp i del Pallars Jussà, per mostrar el suport a la “imminent” proclamació de la República Catalana. La crida s’ha fet a través de les xarxes socials “davant de l’atac a Catalunya” amb l’aplicació de l’article 155 i “la pèrdua del nostre autogovern i la intervenció de les nostres institucions i llibertats”. 

Hi han intervingut els portaveus dels CDR i la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, que ha agraït l’assistència als presents i ha fet una crida a la mobilització pacífica de cara a la jornada de demà. Amorós, a més, ha mostrat públicament el seu suport al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en aquestes hores tan transcendentals. Els manifestants han tallat la carretera c-13 al seu pas per la ciutat i han fet crits d’”independència”.


D’altra banda, el portaveu de l’Assemblea Nacional Catalana al Pallars Jussà, Joan Castell, ha confirmat que es manté l’autocar que l’ANC i Òmnium Cultural han organitzat conjuntament per assistir demà divendres a la concentració de les entiats sobiranistes davant del Parlament de Catalunya en la jornada en què està previst que es proclami la independència.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació