Dijous, 9 de maig de 2024
Procés català

«Llibertat Sànchez i Cuixart»: gran manifestació dissabte a Barcelona

Les territorials d'Òmnium i de l'ANC al Jussà organitzen autocars per baixar a la manifestació

Redacció 20 d'octubre de 2017 a les 09:12
Imatge de la concentració a favor de la llibertat de Sànchez i Cuixart | Adrià Costa
La Taula per la Democràcia -que agrupa entitats, sindicats com CCOO i UGT, i organitzacions de la societat civil catalana com Òmnium i l'ANC- ha concretat que la manifestació a Barcelona del proper dissabte a les cinc de la tarda transcorrerà des de la cruïlla entre Passeig de Gràcia i Gran Via, fins arribar a l'encreuament amb la Diagonal. El lema serà clar: "Llibertat Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. En defensa dels drets i les llibertats".

La mobilització intentarà tenir un caràcter transversal per fer front a la l'"espiral de repressió de l'Estat", en paraules del portaveu d'Òmnium, Marcel Mauri, després de l'empresonament de Sànchez i Cuixart. 

Autocars des del Pallars

Perquè els carrers de Barcelona s'omplin de pallaresos, les delegacions territorials de l'ANC i Òmnium al Pallars Jussà han organitzat el viatge en autocar. La sortida serà a la una del migdia des de la Pobla de Segur i un quart d'hora més tard des de Tremp. Aquells qui vulguin baixar en autocar, han de reservar la plaça trucant als telèfons 686.854.422 o 665.916.854. El preu és de 15 euros per persona. 
 

Cartell de la manifestació.  Foto: Taula per la Democràcia

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació